EGYEDI BÚTOR GYÁRTÁS

Saját igényekre szabott, minőségi hazai termékek

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az iparszerű termelés mellett megőrizzük a rugalmasságunkat. Folyamatosan figyeljük a bútoripar nemzetközi és a hazai irányzatait és a vásárlói igényeket szem előtt tartva úgy alakítjuk kínálatunkat, hogy a hagyományos bútorok mellett megtalálhatók legyenek a legújabb stílusú, egyedi termékek is.

Amennyiben nem talál a stílusának megfelelő bútort kínálatunkban, a saját igényeknek megfelelő bútort tervezünk Önnek. A felhasznált anyagok, alkatrészek minősége a legkényesebb igényeket is kielégítik, a gyártás a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával, magasan képzett szakembergárdával és saját CNC vezérlésű lapszabászatunkban történik. Az elkészült egyedi bútorokat teherautónkkal szállítjuk a helyszínre, valamint igény esetén be is építjük.

Ön megálmodja, mi a közel 30 éves tapasztalatunkkal elkészítjük.

Egyedi készítésű bútorok

Néhány példa a munkáinkból

« A 2 »

3D látványtervek

Nem tudja elképzelni? Számítógéppel megtervezzük és előre megnézheti!

Ön is egyedi bútort keres?

Ön is egyedi bútort szeretne?

30 éves tapasztalatunkkal segítünk megvalósítani elképzelését. Álom konyhabútort, nappali szekrénysort, ágyat, gardróbot, szinte bármilyen elképzelést megvalósítunk. Szakembereink nem csak a kivitelezésben, de a tervezésben is segítséget nyújtanak. Hívjon minket most, és foglaljon időpontot ingyenes konzultációnkra!

 

Telefon: 30/323-8942, 92/317-460