Trendo: 1992-től a bútorgyártásban

A Trendo Bútor Kft. jogelődje 1992-től foglalkozik egyedi, illetve kisszériás bútorok tervezésével és gyártásával. Vállalkozásunk az évek során történt folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, mára egy korszerű, CNC vezérlésű gépekkel felszerelt, jelentős gyártókapacitással rendelkező üzemmé vált. Kapacitásunk lehetővé teszi, hogy bérmunkát is végezzünk a lapszabászat, az élmegmunkálás, élzárás és a CNC megmunkálás területén.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az iparszerű termelés mellett megőrizzük a rugalmasságunkat. Folyamatosan figyeljük a bútoripar nemzetközi és a hazai irányzatait és a vásárlói igényeket szem előtt tartva úgy alakítjuk kínálatunkat, hogy a hagyományos bútorok mellett megtalálhatók legyenek a legújabb stílusú termékek is.

Bútoraink nem csak a stílust, hanem minőséget illetően is megállják helyüket a nagy márkákkal szemben. A tervezés és a legfontosabb gépek vezérlése is korszerű, központi számítógépes rendszerrel történik, ez kizárja a pontatlan megmunkálásból eredő hibákat. A felhasznált anyagok, alkatrészek, beépített gépek, kiegészítők minősége a legkényesebb igényeket is kielégíti, a gyártás a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával, magasan képzett szakembergárdával történik.

Bútoraink nem csak a stílust, hanem minőséget illetően is megállják helyüket a nagy márkákkal szemben

Várjuk új üzletünkben!

Bútorboltunk új helyre költözött! Mostantól önálló üzletházunkban várjuk szeretettel régi és új vásárlóinkat egyaránt. A több száz négyzetméteres, minden igényt kielégítő bemutatótermünkben széles kínálattal várunk mindenkit, aki új, minőségi bútort szeretne vásárolni.